Av de 1500 deltakerne under fjorårets kultur- og naturuke i Vesterålen, var det tusen som besøkte «Elvelangs og bekk- i-mellom» på Melbu 16. september 2016. Også i år blir det arrangement langs elva og stiene ved hovedgården på Melbu.

Kultursamarbeidet i Vesterålen vil på en pressekonferanse torsdag 20. april kl. 16.15 på Melbu ved Hovedgården fortelle mer om kulturuka for 2017.

– Kultursamarbeidet i Vesterålen og Vesterålen friluftsråd arrangerer Kul Tur – Kultur- og Naturuka i Vesterålen for 3. gang i 2017. Sammen med ulike organisasjoner, lag og foreninger fylte vi ei uke med kultur- og naturopplevelser i 2016. Uka hadde 1500 deltakere, og ble oppsummert av oss som en suksess. Det største arrangementet var «Elvelangs og bekk- i-mellom» på Melbu 16. september 2016. 1000 deltok på vandringen langs stiene ved Hovedgården, fylt med ulike kulturopplevelser som 200 aktører fra organisasjoner, lag og foreninger i Hadsel presenterte, sier daglig leder Vibeke Suhr i Kultursamarbeidet i Vesterålen i en pressemelding.

Kultursamarbeidet vil vil også informere om arrangementet «Elvelangs og bekk-i-mellom» som også i 2017 blir det største arrangement under Kul Tur. I dette arrangementet samarbeider vi med Museum Nord, samt mange ulike aktører i Hadsel. En lokal produsent er også engasjert. Elvelangs-gruppa på Melbu vil også være til stede.

– Arbeidsgruppa er godt i gang med planleggingen, og vi vil blant annet invitere lag og foreninger i Hadsel til et møte i neste uke. På møtet skal vi presentere hvilken overordnet mål vi har med arrangementet, og vi ønsker bidrag og innspill som kan være med på å videreutvikle arrangementet.

Forrige artikkelSe hva de private barnehagene får i tilskudd
Neste artikkelBortviste utlendinger fortrenger innbyggere i Hadsel