Abonnement

abonnement paypal

Tegn et abonnement på 8445melbu.no!

Setter pris på nyheter fra Melbu og ønsker en tettere og mer fyldig dekning i framtida? Da kan du tegne et frivillig abonnement på 8445melbu.no!

Et frivillig abonnement betyr at du aktivt støtter utgivelsen av Nettavisen 8445melbu.no på nett økonomisk. Det gjør at redaksjonen hver dag også i framtida kan skrive om det som skjer på stedet og området rundt, samt saker relatert til Hadsel kommune.

For å benytte det frivillige abonnementet får du tre valgmuligheter med månedlig abonnement. Du kan velge mellom månedlig abonnement for private, for bedrifter og lignede eller som ren sponsor.

I høyre spalte på alle artikler finner du et ikon med navnet «Abonner», og der kan du velge et av tre alternativene «Privat», «Bedrift» og «Sponsor». Når du har klikket på ditt valg, klikker du på ikonet «Abonner» for å betale. Du blir da sendt videre til betalingsløsningen Paypal. Der kan du enten logge på din Paypal-konto, opprette en ny Paypal-konto eller velge direkte betaling ved å benytte bankkort eller kredittkort.