[GTranslate]

 

Hadselfjordbassenget grenser mot ikke mindre enn 11 ulike fjorder, og på denne reisen tar vi deg med til syv av de mest fantastiske fjordene som knytter Hadsel sammen til ett fjordrike.

Dette er en reise med RIB som tar lengre tid enn de fleste andre turer som North Explorer på Melbu tilbyr deg som har eventyrlyst. Dette er en oppdagelsesferd som varer i tre til fire timer. Ferden starter i den åpne Hadselfjorden, men snart kryper vi inn i fjorder og sund som utgjør indrefileten av opplevelser i Hadsel kommune.

Send forespørsel til leverandøren:

Denne RIB-turen går fra Melbu og Stokmarknes på samme tur. Med alle passasjerene ombord krysser vi den innerste delen av Hadselfjorden, og snirkler oss først inn i den mystiske og nesten helt uberørte Lonkanfjorden ved foten av Møysalen nasjonalpark. Her lever en god porsjon av nasjonalromantikken. Veien går videre til den dype Ingelsfjorden med sine bratte fjellvegger, og videre et stykke inn i Raftsundets nordligste ende.

Derfra kjører vi videre til Myrlandsfjorden, Falkfjorden og Sløverfjorden (se egen beskrivelse), før vi krysser Hadselfjorden igjen på returen til Melbu.

[table id=18 /]

Forrige artikkelOpplev fire storslåtte fjorder med RIB
Neste artikkelMøt Hurtigruten i Trollfjorden & Raftsundet