[GTranslate]

 

Den spektakulære Trollfjorden er selve juvelen i krona når det gjelder naturopplevelser for turister og besøkende i øyriket Lofoten og Vesterålen.

Under Sommer-Melbu 2017 kjører vil daglige RIB-turer til Trollfjorden, hver dag klokka 18:00. Priser: Voksen kr 750,-. Barn kr 600,- (under 12).

Med utgangspunkt i Melbu havn (Stokmarknes, eller Fiskebøl) tar det en god god halvtime å komme seg fram til Trollfjorden. Og det er mye fin natur å se på tur til Trollfjorden. Les mer informasjon under.

Send forespørsel til leverandøren:

Vi reiser først langs Hadselfjordens sørside før vi setter kursen inn i den nordlige delen av det majestetiske Raftsundet. Og cirka midtveis i Raftsundet svinger vi inn i den tre kilometer lange Trollfjorden.

Den ytterste delen av Trollfjorden er bare 70 meter bred. Vi kjører sakte innover mens den flotte fjorden åpner seg i full bredde. På siden kan vi se opp på stupbratte fjellvegger som går rett i sjøen. Helt inne i fjorden tar vi en pause for å la de mektige inntrykkene fra de stupbratte fjellene synke inn.

Den trolske stemningen som kan oppleves hele døgnet i sommermånedene, er rett og slett ubetalelig. Når du har vært i den magiske Trollfjorden, glemmer du det aldri.

[table id=18 /]

 

Forrige artikkelEkstrem flaks gjorde at liv ikke gikk tapt
Neste artikkelOppdagelsesferd til Gaukværøya i Bø