[GTranslate]

 

Opplev de storslåtte sidefjordene til Hadselfjorden sammen med North Explorer, med avgang fra Melbu, Stokmarknes og Fiskebøl. En god tur hvor vi besøker Myrlandsfjorden, Falkfjorden, Sløverfjorden og krysser Hadselfjorden to ganger.

Ut fra Melbu havn setter vi kursen i sørøstlig retning og krysser Hadselfjorden. På turen kan vi gå i land på ei av øyene ved fjordene, men først går turen til Myrlandsfjorden. Vi svinger innover i den lille fjorden før vi legger kursen utover igjen mot Myrlandsøya.

Send forespørsel til leverandøren:

Kursen går videre til den vakre Falkfjorden i majestetisk landskap, hvor vi ligger og nyter naturen en stund. Derfra går turen videre vestover forbi Slåttøya og Vedøya. Er det høyvann, kan vi passere mellom øyene. Så kjører vi rundt Holdøya og nedover til Sløverfjorden. Der runder vi Årnøya og passerer gjennom det trange sundet ved Skjørholmen.

På vei tilbake passerer vi et stort oppdrettsanlegg, og vi stopper såvidt og ser nærmere på «oljelensa» ved Fiskebøl. Derfra kjører vi forbi Seløya naturreservat før vi krysser Hadselfjorden igjen. Vi passerer gjennom Haugkleppan og ser på fuglelviet der før vi returnerer til Melbu havn.

Turen tar mellom halvannen til to timer. Turen kan utvides under veis.

[table id=18 /]

2015-06-15-Andreas_Trepte_www.photo-natur.de
I Myrlandsfjorden er det gode muligheter for å se ærfugl. Foto: Andreas Trepte, www.photo-natur.de.
Forrige artikkelFartsfylt RIB-tur til Haugkleppan
Neste artikkelOpplev 7 flotte fjorder med RIB fra Melbu, Fiskebøl eller Stokmarknes