Det nordnorske reisebyrået Berg-Hansen blir hardt rammet i sin chartersatsing fra Evenes etter nedleggelsen av byråets avdeling på Melbu. I hvert fall midlertidig.

Etter at Berg-Hansen nylig kom med sjokkmeldingen om nedleggelse av reisebyråets avdeling på Melbu, som nå er flyttet til Sortland, sa lederen ved Melbu-avdelingen – Linn Magnussen – opp sin stilling.

Linn Magnussen ved Melbu-kontoret har hatt hovedansvaret for den satsingen som Berg-Hansen har gjort når det gjelder sharter-satsingen fra Evenes, blant annet med flere spennende reisemål ved Middelhavet. Hun har også arrangert relativt store reiselivsmøter for Berg-Hansen på Melbu og folk har benyttet seg av chartertilbudet.

Nå må Berg-Hansen finne en ny leder for denne satsingen, som byrået har bygget opp over flere år.

Daglig leder for Berg-Hansen i Nord-Norge, Eirik Munkvold kontoret i Harstad, sier til 8445melbu.no at det stemmer at vedkommende som har sagt opp sin stilling på Melbu-avdelingen også har hatt hovedansvaret for den satsingen som er gjort på chartersiden de senere år.

Avdelingen på Sortland er nå det eneste kontorer som er igjen i Lofoten og Vesterålen. Berg-Hansen har så langt ikke kommentert om hvorvidt også Sortlands-avdelingen er vurdert lagt ned, men så langt eksisterer Sortlands-avdelingen i beste velgående.

– Det viktigste for oss er at kundene våre får mest mulig hjelp, og etter en samlet vurdering har vi valgt å samle kompetanse og mennesker i større enheter, noe som gir kundene best mulig hjelp.

– Når det gjelder vår satsing innen charter fra Evenes er dette noe vi gjør sammen med de ressursene vi nå har samlet på Sortland og ved andre avdelingen i Nord-Norge. Det betyr at vi ivaretar våre kunder uten at de skal bli skadelidende, og det gjør vi gjennom 38 kompetente medarbeidere som sammen dekker hele behovet i landsdelen, sier Eirik Munkvold i Berg-Hansen sitt kontor i Harstad.

Forrige artikkelBringer Melbu-tunellen til den politiske arena
Neste artikkelTegn et abonnement på 8445melbu.no!