– Dette er det største jeg har vært med på. Thor Inge Falck en fantastisk tenor. Og hørte du den klangen?

Det var den umiddelbare reaksjonen til Melbo-veteranen Jens Thomas Aronsen etter at konserten med operasangeren Thor Inge Falch – direkte fra Berlin – Melbo musikkforening og blandakorene på Melbu og Stokmarknes var over lørdag kveld. Jens Thomas Aronsen har gjennom en mannsalder har spilt klarinett i Melbo musikkforening, som hvert år holder én slik stor konsert i Hadsel.

Redaksjonens umiddelbare kommentar er at det var mange smil å se på Hurtigrutens Hus lørdag kveld gjennom den halvannen time lange konserten til Melbo musikkforening. Innslagene er noe musikkforeningen har øvd mye og lenge på, så dette var svært vellykket. Flere hundre personer, om ikke helt fullt – dessverre, fant veien til årets store konsert i regi av Melbo musikkforening. I tillegg til Melbo musikkforening og operasanger Thor Inge Falch, deltok også cirka 60 sangere fra blandakorene på Melbu og Stokmarknes.

Opera-sjangeren er det mange som har et kranglete forhold til, men å være til stede på dagens konsert var rett og slett en stor opplevelse. Det var mange kjente og populære musikalske innslag som virkelig fenget. Så om du var blant dem som heller valgte tv-ruta denne kvelden, vil mange av publikummerne si at du kan angre, for dette kommer ikke tilbake! For vår del var dette virkelig en stor opplevelse.

Forrige artikkelSoldat: – Auf nichtmehr Widersehn, Melbo
Neste artikkelOperaperler – O Sole Mio (video)