– Dette er en svært tragisk episode som er kjempetrist, sier fabrikksjef Martin Rasmussen i Norway Seafoods avdeling Melbu.

Det skriver an.no, som har vært i kontakt med fabrikksjefen. Det var Norway Seafoods på Melbu som hadde julebordet på forsamlingshuset Arbeideren – knyttet til det tragiske dødsfallet på en ubuden gjest.

Politiet ble tilkalt til julebordet klokken 02:45 natt til søndag for å få fjernet en beruset og uønsket mann, i følge politiadvokat Mona Madsen.

– Da politiet kom til stedet, var mannen livløs. Før politiet ankom hadde det vært håndgemeng mellom mannen og de tre mennene som er siktet i saken.

Fabrikksjef Martin Rasmussen sier for øvrig til an.no:

– Vi hadde julebord i går i et eksternt lokale der alle ansatte på Norway Seafoods Melbu var invitert. I forbindelse med avslutningen av selskapet kom det en ekstern person, som ikke var invitert. Det oppsto en situasjon hvor den eksterne personen døde. Tre av våre ansatte er siktet.

Rasmussen sier til avisen at hans taker går til de pårørende og til de ansatte i bedriften.

– Den viktigste oppgaven nå er at vi følger opp de ansatte. Kantina vår er åpen i dag fra klokken 14. Kommunens kriseteam er involvert i oppfølgingen av de ansatte og deres familie. Dette er en svært tragisk episode som er kjempetrist, sier fabrikksjefen til an.no.

Les mer:

 

Forrige artikkelArbeideren er avsperret av politiet (video)
Neste artikkelPolitiet har løslatt tre personer på Melbu