Den 40 år gamle Kenneth Andre Nilsen fra Gulstad ved Melbu hadde falt av sykkelen tidligere på kvelden, før han døde på lokalet «Arbeideren». Politiet mener det er en mulighet for at det kan være snakk om et naturlig dødsfall. 

Det opplyser politiadvokat Kai Rønning ved Midtre Hålogaland politikammer til NRK.

– Så langt vi vet, skal han ikke ha blitt skadet av fallet, men de endelige svarene får vi i den endelige obduksjonsrapporten. Vi utelukker ingenting, sier politiadvokat Kai Rønning Nyvold til NRK.

Politiet opplyser at den endelige obduksjonsrapporten neppe er klar før i slutten av januar. Politiets kartlegging av 40-åringens bevegelser forut for dødsfallet viser at mannen hadde falt på sykkel tidligere om kvelden, skriver NRK.

Politiadvokaten sier til NRK at de siktede har forklart at den eneste muligheten de så i forbindelse med hendelsen etter julebordet til Norway Seafoods på Melbu, var å binde ham på hender og føtter.

Politiet avventer nå den endelige obduksjonsrapporten før de kan konkludere.

– Siktelsen opprettholdes slik den er. Men i og med at dødsårsaken så langt ikke er entydig, er mistanken mot de tre siktede noe svekket. Det er en mulighet for at det kan være et naturlig dødsfall, sier Rønning Nyvold til NRK.

Forrige artikkelHadselmann donerte 390.000 til Ekren
Neste artikkelFarlig polart lavtrykk kommer vår vei i helga