En mann er erklært død etter håndgemeng knyttet til julebordet til Norway Seafoods på Melbu. Lokalet «Arbeideren» i Skolegata på Melbu er nå avsperret av politiet mens etterforskningen pågår.

Politiet skriver i en pressemelding at politiet I forbindelse med et julebord på Melbu i Hadsel kommune i natt, ble tilkalt for å fjerne en beruset og uønsket mann i 40-årene, som er en bekjent av politiet. Da politiet kom til stedet var mannen livløs. Før politiets ankomst hadde det vært håndgemeng mellom mannen og festdeltakerne.

Helsepersonell var raskt på stedet og forsøkte gjenoppliving, men mannen ble erklært død. Politiet har iverksatt etterforsking og har siktet 3 personer i saken. Mannen er begjært obdusert, heter det i pressemeldingen.

VG skriver søndag formiddag at Midtre Hålogaland politidistrikt fikk melding om situasjonen under julebordet klokka 02.45 natt til søndag.

Tre menn er altså siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Disse var ikke kolleger med den avdøde, som skal ha kommet til julebordet uten å være en del av det, opplhyser politiadvokat Mona Madsen.

De tre personene som er siktet er nå i politiets varetekt.

– Det er foreløpig ikke gjort noen avhør, men vi ønsker å prate med de tre i løpet av dagen. Det er også vitner vi ønsker å avhøre, sier Madsen.

Det skal ha vært om lag 80 gjester til stede på julebordet, og flere av disse er trolig vitner til hendelsen.

Forrige artikkelMelbu: Hevder at politiet brakk armen på mora
Neste artikkelArbeideren er avsperret av politiet (video)