2015-07-12-estisk-fotballspiller-Edgars-Butlers-660-990

Etter en vårsesong med varierende resultater har MIL forsterket stallen med to nye signeringer. Sortlendingen Torjus Nikolaisen ble presentert som MIL-spiller i slutten av juni, men nå ha de marineblå styrket stallen ytterligere. Deres siste signeringen kommer rett fra estisk eliteserie.

Av Thomas Gundersen

Lørdag 11. juli ble MILs nye signering presentert på Facebook-siden deres. Den estlandske 20- åringen Edgars Butlers har signert en 2 1/2 års med de marineblå, og er spillerklar til høstsesongen starter i august.

I følge nettstedet http://www.transfermarkt.com spiller Edgars til vanlig som høyreback, men kan også brukes som midtstopper/sentral midtbane. Melbo-trener Thomas Rønning er godt fornøyd med signeringen, og i et innlegg på klubbens Facebook-side sa han følgende:

– Eddy vil tilføre oss internasjonal erfaring fra et høyt nivå! Han har u-landskamper for u-16, u17, u-18 og u-19! Nå skal vi gi han tid til å bli kjent med MIL familien, bli kjent med vår spillemåte og gi han trygghet slik at han presterer det vi vet han kan!

I tilegg til u-landskamper har Edgars erfaring fra en rekke estlandske klubber. Han har vært innom klubber som: FC Kuressaare, JK Kalev Tallinn og Tallinna JK Legion. Siste stoppested før MIL var Paide Linnameeskond.

Edgars Butlers ønskes hjertelig velkommen til Melbo IL, og vi håper han lykkes i klubben.

Forrige artikkelBruker to millioner på fiskehotell
Neste artikkelMelbu skole må søke etter ny rektor