For å møte kundenes etterspørsel og krav til service, åpner Bygger’n i høst et flunkende nytt og moderne byggevarehus i Stokmarknes.

Det skriver E.A. Smith AS på sine nettsider. Bygger’n har i en årrekke vært etablert i Søndregate 34 i Stokmarknes med Bygger´n-butikk og lagerhold av byggevarer. Det nye varehuset vil bli å finne i det nyetablerte nærings- og handelsområdet på Hadselmyran.

Fullt sortiment

Reetableringen av Bygger´n Stokmarknes vil inneholde fullt sortiment av byggevarer, gjennomkjøring for bil i lagerhall og positive medarbeidere. Butikken vil bli et godt tilbud og en hyggelig opplevelse for både proffer og forbrukere. E.A.Smith AS ser fram til å drive videre og utvikle en allerede godt etablert byggevarevirksomhet i Stokmarknes.

Inntil 1.500 kvadratmeter

Det nye bygget vil være på inntil 1,5 mål og skal etableres innenfor bygget til Europris på Hadselmyran ved innkjøringen til Stokmarknes.

Etter at ByggTorget på Stokmarknes etablerte seg med stor og nytt byggevarevarehus på Børøya, har byggebransjen opplevd sterkere konkurranse. ByggTorget har økt sin omsetning siden de etablerte seg på nytt på Børøya, og det er denne sterke konkurransen som det nye Bygger’n-bygget skal møte.

Forrige artikkelFreiberg fra Hadsel er Nordland Frps førstekandidat til Stortinget
Neste artikkelÅrets første skikkelige soldag i Vesterålen