I kveld er det premiere på et arrangement som forhåpentlig blir en helt ny tradisjon på Melbu; der 800 fakler skal lyse opp Melbuelva fra Andedammen til Kos & Amfi i Litjbrekka.

Fredagens arrangementet på Melbu er inspirert av et lignende arrangement langs Akerselva i Oslo og i Bodø. Siri Johnsen er primus motor for arrangementet i kveld, som starter klokka 19:00 ved Andedammen.

Denne fredagskvelden skal de som vil være med på vandring langs Posthuselva/Melbuelva i lys og mørke, og få opplevelser fra flere av Vesterålens fantastiske kultur og idrettsliv, skriver arrangementet på sin Facebook-side.

Vandringen starter ved Andedammen nedenfor Melbo hovedgård og avsluttes ved Kos & Amfi i Litjbrekka. Man kan starte vandringen mellom kl. 19.00 og 21.30, og den kan gjerne gås flere ganger.

Det vil være markert med levende lys og fakler hvor løypa går, og alle må gå i samme retning – det vil si mot Kos & Amfi. Langs løypa vil du få et møte med blant annet musikk, teater, kunst og masse levende lys.

Det er dessverre ikke anledning til å ta med barnevogn. Barn må leies eller være i bæremeis.

Arrangementet er gratis. Det vil ikke bli noen servering langs løypa, men du må gjerne ta med deg en termos med noe varmt å drikke.

Ta eventuell søppel du måtte finne med deg hjem, og vær oppmerksom rundt faklene, oppfordres det. NB! det vil ikke være mulig å ta med egne fakler.

Flere av gatene i nærheten vil være stengt under arrangementet, og det vil bli oppmerket hvor man kan parkere.

Forrige artikkelMelbu-alleen endelig en komplett trerekke
Neste artikkelOver 400 gikk elvelangs på Melbu (video)