Ballstad i Lofoten er neste holdeplass for de omreisende «Kvinnene fra Havet». De samles på «Himmel og Havn» i Ballstad den 11. og 12. februar.

– Enda en gang tilbyr vi folket vårt særegne og kreative marked. Her vil du oppleve kunstglass med flotte mønstre, noe for ditt vindu nå som solen vil skinne gjennom de igjen, skriver kvinnene på sin Facebook-side.

Rannveigblå

Sterke, fargerike strikkaklær med klassisk snitt, «Rannveigblå» er en farge folk kjenner til nå. Og man sier vel aldri nei til en deilig, delikat sjokoladebit ,en som smelter på tunga..? Her har vi porselen og keramikk i sitt skjøreste og røffeste med treffbare utsagn som «Hut deg inn», hvilket vi håper du gjør når markedet åpner dørene.

Håndlagede såper

Og du vet du har kommet til rett sted når deilig duft av håndlagde såper omkranser deg i det du trør over dørstokken. Kanskje mor ønsker seg et sølvsmykke fra havet i morsdagsgave? smeden med smykkeskrinet har dette.

Her vil du også finne noe så spesielt som vesker og lommebøker i traktorgummi. Hvem skulle vel tro det, men dette er stilige og holdbare saker i gjenbruksmateriale.

Smakssansen

Før, etter, eller gjerne innimellom, alt dette sansene skal oppleve kan du la smakssansen og sjela få nyte ei rolig stund i vår kafé med ekte smaker fra frisk håndplukket te og et salig kakestykke til. Her bys også på kaffe.

Ikke bare det, himmelske oster m.m. vil sette den berømte prikken over i-en her! Du kan nyte i kafeen eller ta med hjem.

Kvinnene fra havet – inspirert av natur og eventyr, 11 kvinner i et nettverk av god design og håndverk fra Vesterålen og Lofoten.

Forrige artikkelNordlaks anker og ber om flere havfarmkonsesjoner
Neste artikkelFyrte med gulvbelegg midt i sentrum