Det lokale politiske partiet Melbo og omegn samarbeidsliste har sett seg lei på rot, slurv og brøyteskader og ber derfor Hadsel kommune rydde i sentrum og indre havn.

Det er leder Jan Steffensen i MOS som har levert et grunngitt spørsmål til Hadsel kommune, og som vanlig forventes svar på av ordfører Kjell-Børge Freiberg.

– Prosjekt miljøgate på Melbu nærmer seg slutten og ferdigstillelse, men en del arbeid gjenstår. Prosjektet framstår som et flott prosjekt som virkelig har hevet standarden i sentrum og hvor en fornyet allé er videreført i gammel tradisjon. For øvrig registrerer jeg at asfalt, plener og kantsteiner på Melbu er påført en god del brøyteskader denne vinteren. Videre registreres at det er behov for en del oppryddingsarbeid i sentrum, herunder også når det gjelder materiell tilhørende Hadsel kommune, sier han i henvendelsen til Hadsel kommune.

­– Utfordringen vil nå være, gjerne i et samarbeid mellom Hadsel kommune og dugnad, å rydde, vedlikeholde og opprettholde standarden som er etablert, blant annet gjennom miljøgateprosjektet og i regi av Alleens venner, sier Steffensen.

Han fremmer derfor på bakgrunn av dine poeng følgende grunngitte spørsmål:

  1. Når forventes ferdigstillelse av miljøgateprosjektet og legges det opp til en spesiell markering i denne forbindelse?
  2. Foreligger det rutiner for registrering og utbedring av påførte brøyteskader og når blir disse eventuelt utbedret?
  3. Vil kommunen foreta opprydding og flytting av eget materiell, blant annet fra området indre havn?

8445melbu.no har tidligere dokumentert mye av rotet som kommunen og andre er ansvarlige for i Melbu sentrum. Vi viser her et lite knippe bilder fra tidligere saker.

31-09-02-rot-melbu-IMG_9625-660-440

31-09-02-rot-melbu-IMG_9624-660-440

31-09-02-rot-melbu-IMG_9619-660-440

 

 

Forrige artikkelAlleen: Endelig i gang med de siste detaljene
Neste artikkelBringer Melbu-tunellen til den politiske arena