Hadsels nye rådmann, Ola Morten Teigen, er fullstedig usynlig på kommunes hjemmesider. Rådmannens side eksisterer ikke, og man finner verken bilde, e-postadresse og telefonnummer på rådmannen.

Da vi tirsdag skulle kontakte Ola Morten Teigen i Hadsel kommune, måtte vi selvfølgelig gå innom kommunens egne hjemmesider på hadsel.kommune.no for å finne hans kontaktopplysninger. Der klikket vi på «Rådmannen» og fikk en feilmelding, slik det har vært i flere måneder – også før Ola Morten tiltrådte sin tjenestemannsstilling i Hadsel den 1. august 2015.

Via kommunens sentralbord får vi opplyst at rådmannen er å treffe på telefon 76167120, men heller ikke der er det noen som svarer, heller ingen sekretærer. Telefonsvareren kan imidlertid fortelle at rådmannen ikke er tilstede, og for sikkerhets skyld får man opplyst at det ikke er oppgitt når han blir tilgjengelig.

Vi har forståelse for at rådmannen trenger arbeidsro i en ny jobb, men det må i minste være mulig å få oppgitt kontaktopplysninger om rådmannen i Hadsel. Siden vi ikke har klart å komme i kontakt med rådmannen i dag, har vi heller ikke klar å få noen kommentarer til denne saken.

Forrige artikkelKlar for fintelling av fylkesvalget
Neste artikkelMelbu underrepresentert i kommunestyret