Den nordnorske sangerinna Christel Alsos skal under Sommer-Melbu sørge for at konserttanken på Neptun blir fylt med sjel og nerve.

Sekretariatet til Sommer-Melbu kan fortelle at Christel Alsos er årets tank-artist. Hun skal fylle tanken med sin vakre stemme den første lørdagen under Sommer-Melbu.  

Christel Alsos har bergtatt mange med sin varme og inderlige stemme og sterke personlige uttrykk.

– Min filosofi er at alle har et skjold rundt seg enten man vil eller ikke. Jeg vil trenge gjennom det – og treffe. Jeg SKAL treffe folk når de hører min musikk. De skal føle, de skal få gåsehud, og bli berørt av det. Det er det som gjør at det jeg jobber med, føles viktig, sier Christel Alsos i forbindelse med konserten i musikktanken på Neptun.

Musikken hennes er beskrevet av Avisa Nordlands Rune Slyngstad som «soul med så mye sjel og nerve at musikken utligner alle distanser i det musikalske universet».

Den talentfulle fauskejenta er blitt nominert til Spellemannsprisen fire ganger: i klassen årets musikkvideo, i klassene årets nykommer og kvinnelig artist for albumet Closing the Distance og til Spellemannsprisen 2010 i klassen kvinnelig artist for sitt andre album Tomorrow Is.

Nå vil altså publikum kunne oppleve henne i konserttanken, konsertlokalet med den unike etterklangen, på Neptun under Sommer-Melbu til en billettpris på kroner 420,-.

Forrige artikkelLeder Aps Tomas Norvoll et skrekkvelde?
Neste artikkelMelbukonferansen skal provosere i sommer