Programmet for Sommer-Melbus 30-årsjubileum er mer eller mindre strippet for finkultur. Til gjengjeld satses det mer på folkelighet og allmenn deltakelse enn noen gang før.

Litteraturseminaret, filosofiseminaret og Melbukonferansen har i en årrekke vært hovedelementer og trekkplaster for langveisfarende finkulturelle til Melbu. Ofte med kostbare reiser og og dyre vaner som Sommer-Melbu tidligere har vært nødt til å punge ut for. Forhåpenltligvis er det også slutt på gratisbillettene som en del småpromenente på Melbu har klart å orge til seg gjennom en årrekke.

Årets program bærer preg av folkelighet og folkefest. Etter at Grethe Celius under åpningen i går ble kåret til æresborger, fortsetter programmet lørdag med blant annet musikalsk foredrag, foredrag om teknologiens tyranni, og kodeklubb. Og klokka 16 er det fotballkamp på Havfisk stadion, der den nye tribunen står ferdig.

Senere på dagen blir det konsert med Kristin Bolstad i konserttanken på Neptun. Dagen avsluttes med sommerfest på Kos & Amfi.

Forrige artikkelTa en titt inn i Dyvekes Kaffistove
Neste artikkelTo fra Melbu skadet i trafikkulykke i Spania