Etter opprykk til tredjedivisjon og flott tabellplassering i 2015-sesongen, er det på tide å ta skrittet helt ut på vegne av Melbo-supporterne. Se alle tegningene av den nye tribunen nederst i saken.

Fotballentusiaster fra Å Lofoten til Andenes i Vesterålen gleder seg, når den nye tribunen står ferdig på Melbo stadion. Forhåpentligvis før sesongstart for Melbos fotballag når tredjedivisjon fotball tar til våren 2016.

Det er Sivilingeniør Bård Sørensen AS som på vegne av Melbo Idrettslag nå har søkt Hadsel kommune om tillatelse til å bygge nytt tribuneanlegg i en ett-trins søkand med behandlingstid på tre uker. Svaret fra kommunen skal med andre ord foreligge om kort tid.

Av den fem mål store tomta som Melbo stadion utgjør, er det per i dag bebyggelse på 230 kvadratmeter i form av blant annet klubbhus.

Den nye tribunen blir på til sammen 200 kvadratmeter, med syv tribunerader med klappstoler, speakerbu på midten bak bak øverste rad og plass til bevegelseshemmede nederst i tribuneanlegget. I tillegg er det søkt om å få etablere en parkeringsplass på 100 kvadratmeter på Melbo stadion.

[metaslider id=7291]

 

 

Forrige artikkel8445melbu.no passerte tusen artikler
Neste artikkelArve Tellefsen til Melbu lørdag