Politiet bekrefter i dag det 8445melbu.no meldte i går, at det i en politiaksjon er gjort pågripelser knyttet til innbruddene på Melbukontoret og i Melbu samfunnshus.

I følge øyenvitner på Melbu skal tre personer med tilknytning til stedet ha fått panikk og løpt gjennom sentrumsgater da de oppdaget at det var flere politibiler i sentrum i forbindelse med politiets etterforskning av innbruddsraidet på Melbu. De tre skal ikke ha blitt pågrepet under denne situasjonen, men klarte midlertidig å stikke seg unna politiets oppmerksomhet.

Senere skal det ha vært en større politiaksjon hvor en rekke politibetjenter og flere politibiler var involvert, midt i Melbu sentrum. Etter det 8445melbu.no kjenner til skal politiaksjonen ha skjedd i nærheten av Tollergården på Melbu, i krysset mellom Strandgata og Coldevins gate midt i Melbu sentrum.

Våre opplysninger tilsier at de tre mennene mellom 20 og 30 år trolig ble pågrepet på bopel i dette området. Det skal ikke ha vært noen dramatikk under arrestasjonen, men vi antar at de mistenkte tyvene fikk seg en overraskelse da politiet banket på døra så kort tid etter av innbruddene ble oppdaget.

Foruten innbruddene på Melbukontoret og Melbu samfunnshus, har det også vært ubudne gjester på Shellstasjonen på Melbu. En moped skal også ha vært stjålet den senere tiden, men denne saken har trolig ingen ting med de tre arresterte å gjøre.

Forrige artikkelMelbu-innbrudd skal være oppklart
Neste artikkelPolitiet må rydde i Melbus stoffmiljø