For drøyt to år siden ble Neumann’s Røykeri & Supperclup AS etablert i Moloveien på Melbu. Nå har daglig leder Peter Neumann tatt full kontroll over bedriften sin.

Noen blant de gamle aksjonærene i selskapet har valgt å trekke seg ut, mens nye har valgt å kjøpe seg inn i restauranten på Neptun. Love24 kjenner til at tidligere aksjonærer ikke har hatt god nok tro på konseptet til Peter Neumann, og har ønsket blant annet hamburgere på menyen. Dette har Peter Neumann ikke vært villig til å være med på.

Fra den siste firmautskriften fra Brønnøysundregisteret kan man lese at Peter Neumann ikke bare er administrerende direktør i selskapet sitt, han har også blitt styreformann. I en samtale med Love24 kan han fortelle at han nå er den største aksjonæren i eget selskap.

Med seg på laget har han nå fått med seg tre lokalt kjente forretningsdrivende i styret; begravelsesagent Reidar Aas, Vikinghytter-gründer John Gustav Steinsvik og fotograf Jan Petter Olsen.

Selskapets formål er å drive restaurant, catering, samt produksjon og salg av mat, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak.

Forrige artikkelDestinasjon Norge til Melbu for å filme
Neste artikkelMelder sol og 20 grader til helga