I en pågående politisak i Lofoten og Vesterålen er det gjort et betydelig funn av narkotika og tyvegods under en ransaking.

En mann i 30-årene ble pågrepet og varetektsfengslet, men er nå løslatt. To andre personer har også vært pågrepet, men er nå løslatt.

Avdekker narkotika og tyvegods

Politiet i Nordland gjennomførte en ransaking på en adresse i Vesterålen torsdag 23. november. Under ransakingen ble det gjort funn av tyvegods, samt en betydelig mengde narkotika. En mann i 30-årene fra Vesterålen ble pågrepet og varetektsfengslet, men er nå løslatt. Ytterligere to personer har vært pågrepet, men er nå løslatt.

Videre etterforskning

Politiet har de siste dagene gjennomført flere tekniske og taktiske etterforskningsskritt i saken. Videre vil politiet ha fokus på tekniske etterforskningsskritt, da blant annet analyse av narkotikaen, opplhyser politiadvokat Kine Reierth i en pressemelding.

Tidligere beslag

Dette er ikke første gang politiet har gjort store narkotikabeslag i regionen. Tidligere har det blitt gjort betydelige beslag av narkotika i Vesterålen, noe som har ført til flere pågripelser og dommer.

Forrige artikkelLanserer gratis klima- og energirådgiving
Neste artikkelAlarmklokkene ringer i Nordland