En besøkende turist på Melbu hadde maksimal uflaks da det nappet i fiskesnøret. Det hele endte med knust nese og sykehusopphold på Stokmarknes.

8445melbu.no har fått bekreftet den utrolige historien fra et lokalt vitne til hendelsen, som skjedde på Melbu i midten av forrige uke. Det var kvinnen i et noe eldre par på turistreise i bobil som ble rammet av den tragiske hendelsen.

De to hadde funnet fram til den eminente bobilparkeringen til Melbu båtforening ytterst på Gulstadøya på Melbu. Vel etablert og med fint vær utover kvelden fant kvinnen i paret ut at hun ville prøve fiskelykken i sjøen utenfor.

Snøret ble kastet ut og forhåpningene om fisk var store. Etter en stund nappet det i fiskesnøret, og det var fast fisk. Da kvinnen merket at det var fisk på, dro hun fiskestangen tilbake for sikre at fiskefangsten satt godt på kroken. Dette medfører at hun først mister balansen bakover. I et forsøk på å hindre fallet bakover, kompenserer hun framover, og det var da ulykken skjedde.

Tilfeldighetene gjør at det ligger ei stor steinblokk i fallets retning, og kvinnen faller mot steinblokka og knuser nesen stygt. I følge historien var det private som tok hånd om den skadede turisten og fikk kjørt henne til sykehuset på Stokmarknes i høy hastighet.

Forrige artikkelDerfor kan også uføre på Melbu jobbe
Neste artikkelGir penger til lokalt næringsliv