I samme sesong som Melbo rykket opp til tredjedivisjon gjorde laget en fantastisk sportslig innsats ved å bli fjerde best da alle kampene var ferdig spilt i helga, og best i Lofoten og Vesterålen.

Etter at Melbo slo Junkeren bortre med to mål mer enn hjemmelaget (1-3) og Sortland spilte uavgjort mot borte mot Grand Bodø (1-1), var gleden stor på Melbu. Laget som enkelte sportsjournalister levnet få muligheter i 3. divisjon, viste seg å være bedre en Sortland da poengene ved sesongslutt ble talt opp. Samtidig rykket Melbo også forbi Sandnessjøen.

Spillende trener Thomas Rønning er svært stolt over Melbos sterke prestasjon i sesongen, som han sier på deres Facebook-side:

– Vi er stolte og ydmyke. En herlig seier, en velfortjent fjerdeplass og masse supportere fra Melbu på dagens kamp. Nå er vi det beste laget i Lofoten og Vesterålen, og vi skal kose oss med denne prestasjonen. Takk til våre supportere for alltid support, takk til våre samarbeidspartnere og sponsorer og takk til alle frivillige for en herlig dugnadsinnsats. «ALT FOR MIL». Happy Coach, skriver Thomas Rønning på Facebook-siden til Melbo.

Forrige artikkelOdd Nordstoga kommer til Hadseløya
Neste artikkelMelbuværing starter Nord-Norges eneste lobbykontor