En næringsdrivende på Melbu har trolig gjort en av sine beste investeringer, i Melbumarka, der det trolig skal bygges ei privat hytte med panoramautsikt over Melbu.

Det er nærmere bestemt i området Huslia overfor Melbu at den lukrative investeringen er gjort. Huslia ligger ovenfor Melbu stadion og Vesterålshallen. I området eiendommen nå ligger, var det tidligere planlagt boliger, en plan som Hadsel kommune sa nei til.

Nå ser det ut til at det kan bli bygd hytter her i stedet, i alle fall én. Og det er manuellterapeut Jostein Kristen Ellingsen (65) på Melbu som har kjøpt idyllen. Vi har ikke klart å komme i kontakt med ham for å høre nærmere om planene han har for eiendommen. Grunnen måler bare 212,70 kvadratmeter, noe han har betalt 7.455 kroner for. Det vil imidlertid kunne bli god plass for en passende hytte på eiendommen.

I Kartsverkets oppføring for eiendommen er det allerede registrert et fritidsbygg/sommerhytte som skal være tatt i bruk på eiendommen. Dette stemmer ikke med terrenget, men det er ikke usannsynlig at det har vært ei hytte på denne eiendommen tidligere.

I følge Grunnboka har eiendommen gårdsnummer 52 og bruksnummer 988. Eiendommen ble i følge samme kilde skilt ut fra Melbu utmark den 15. april 2015. Og den 5. februar 2016 ble den altså kjøpt av Jostein Kristen Ellingsen.

I følge opplysninger fra Kartverket står Thor Erling Iversen på Melbu som selger av eiendommen.

Av øvrige eiendomsoverdragelser vi har sett på Melbu i det siste er:

  • Sjøgata 15B er solgt for én million kroner. Selger er Stella Elise Lind. Kjøper er Remy Lind.
  • Raymond Viggo Arntsen i Sjøgata 9 på Melbu har kjøpt grunn rundt huset sitt for kroner 20.450.
  • Sidsel Seem har kjøpt Riarhaugen 1 for kroner 358.400 fra Sigrunn Anfinsen.
  • Eivind Steffensen og Sandra Holst har kjøpt Idrettsveien 13 for kr 2.000.000 fra Jan Steffensen.
  • Reidar Olsen har kjøpt Strandveien 29 for kroner 150.000. Selgere er Odd-Henrik Olsen og Reidar Olsen.
Forrige artikkelKystvakta passerte pirattråler ved Melbu
Neste artikkelJussekspert slakter siste håp for Rødskolen