Utbygger Jens-Petter Rønning i Rønninggården AS er utålmodig i forbindelse med den planlagte byggingen av gang- og sykkelsti fra Stokmarknes til Hadsel kirke. Den kan få betydning for etablering av Kjerkåsen boligområde på Hadsel.

Jens-Petter Rønning i Rønninggården på Stokmarknes har lenge arbeidet for å få startet utbygging av Kjerkåsen i høydene nord for Hadsel kirke. Så langt har han i møte med kommunens byråkrati ikke nådd fram, ennå.

I en henvendelse til teknisk sjef Mats André Aas i Hadsel kommune etterlyser han politisk behandling av gang- og sykkelstien, som tidligere er lovet behandlet i kommunestyremøte 9. februar 2017.

Ønsker bekreftelse

– Vi er nå kommet til slutten av januar 2017 uten at noe har skjedd. Jeg ber om å få bekreftet at saken vil være på sakskartet til kommunestyremøtet 09.02.2017.

Samtidig ber jeg om svar på mitt spørsmål om hvorvidt det er mulig for Rønninggården AS å få overta det tegningsmateriell som AsplanViak hadde utarbeidet i forbindelse med kommunens vedtak i PS 131/2014. Siden begge sakene har betydning for det videre arbeid, med utviklingen av Kjerkåsen boligområde, ber jeg om et snarlig svar, skriver Jens-Petter Rønning i Rønninggården AS til Hadsel kommune.

Forrige artikkelPolitiet: Finn fire feil med denne bilføreren
Neste artikkelMattekurs på nett skal gi flere fagutdannede lærere lokalt