Allerede 10. mai starter sommerrutene mellom Vesterålen og Oslo, i følge Widerøe, samt direkte til Oslo i slutten av desember.

Sommeren 2017 kom Widerøe med direkterute mellom Stokmarknes og Oslo. Neste sommer er Widerøe utålmodige og starter opp sommerruten enda tidligere, i følge en pressemelding mandag. 10. mai går første direktefly mellom hovedstaden og Vesterålen. Den raskeste og enkleste reiseveien mellom de to landsdelene er da tilbake på rutekartet.

Da Widerøe introduserte direkteruten mellom Stokmarknes og Oslo ble det uttalt at den nye ruten ville evalueres før avgjørelser ville bli tatt om eventuell videreføring sommeren 2018. Det er derfor gledelig å nå kunne informere om at ruten igjen vil returnere på rutekartet fra våren 2018 og at sesongen utvides sammenlignet med årets sommer.

– Dette er fantastiske nyheter og veldig viktig for den utviklingen vi ser i regionen nå. Sommerruten i 2017 viste at det er et behov og et ønske om denne ruten. Det er ekstra positivt at sesongen for direkteruten utvides til også å gjelde vår og høst 2018. Det styrker den veksten vi ser i etterspørselen etter aktiviteter som for eksempel sykling og vandring, sier reiselivssjef Astrid Berthinussen i Vesterålen reiseliv.

I perioden 10. mai til 30. oktober vil Widerøe operere tre ukentlige direkteavganger mellom Stokmarknes og Oslo.

Rutetider før og etter midtsommer (tirsdag, torsdag og søndag):
Avgang Oslo kl. 10:35
Avgang Stokmarknes kl. 13:30

Rutetider midtsommer (tirsdag, torsdag og søndag):
Avgang Oslo 09:25
Avgang Stokmarknes kl. 12:25

Og prisen vil ligge på 999,- kroner og høyere.

I forbindelse med julen setter vi også opp direkteflyvinger:
23., 26. og 30. desember: Oslo – Stokmarknes kl. 11. Stokmarknes – Oslo kl. 14
27. desember: Oslo – Stokmarknes kl. 10. Stokmarknes – Oslo kl. 13.

Forrige artikkelPolitiet melder om røykutvikling fra helsesenter
Neste artikkelPolitiet rykker ut til slåssing på Melbu