Fiskebøl, Nordland: Mandag ettermiddag ble det meldt om en alvorlig trafikkulykke ved Fiskebøl, på E10. Ulykken, som involverte tre kjøretøy, førte til at veien ble stengt i begge retninger.

Klokken 16:25 mottok Nordland politidistrikt melding om ulykken. Nødetatene rykket raskt ut til stedet, og klokken 16:26 ble det bekreftet at veien var stengt i begge retninger for å sikre området og gi plass til redningsarbeidet.

Skadde og involverte

Totalt var ti personer involvert i ulykken. To av disse ble fraktet til sykehus med ambulanse for videre behandling. Tilstanden til de skadde er foreløpig ukjent, men politiet har startet undersøkelser på stedet for å avdekke årsaken til ulykken.

Trafikkavvikling

Klokken 17:21 kunne politiet melde at ett kjørefelt var åpnet igjen, og trafikken blir nå dirigert manuelt forbi ulykkesstedet. Det forventes fortsatt noe forsinkelser i området mens opprydningsarbeidet pågår.

Oppfordring til bilister

Politiet oppfordrer bilister til å være tålmodige og følge anvisningene fra trafikkdirigentene. De ber også om at man viser hensyn og kjører forsiktig i området for å unngå ytterligere ulykker.

Videre oppdateringer

Politiet vil komme med flere oppdateringer etter hvert som de får mer informasjon om ulykken og situasjonen på stedet. Følg med på lokale nyhetskanaler for de siste oppdateringene.

Politiet melder klokka 19:10 at et førerkort er beslaglagt. Det opprettes dessuten anmeldelse på forholdet.


Forrige artikkelLastebil rev med seg strømledning