Har du mottatt en faktura fra Vesteraalens Avis på et abonnement som du ikke har bestilt? Da er du ikke alene, og vanligvis må du faktisk betale for abonnementet.

Dersom noen ønsker å gjøre deg et pek, er det lett som bare det. Dersom du har navn og adresse på den du ønsker å lure, gjerne også med e-postadresse og telefonnummer – er det bare å ringe abonnementsavdelingen i Vesteraalens Avis og bestille abonnementet i det navnet du ønsker.

Det som da skjer, er at Vesteraalens Avis sender avisen til den oppgitte adressen, uten å sjekke om bestillingen er falsk eller ikke. De sjekker verken e-postadressen som bestillingen er sendt fra eller telefonnummeret det ringes fra. Du som ikke har bestilt avisen blir dermed tvunget til å betale abonnementet du ikke har bestilt – i hvert fall i utgangspunktet.

Dersom du ringer avisen for å få en oppklaring og få stoppet abonnementet, er det et viktig spørsmål som blir avgjørende om du må betale noe eller ikke: ”Har du mottatt avisen?”

Dersom du oppgir at du har mottatt avisen, kommer Vesteraalens Avis til å kreve deg for minimum kr 127,28. Dersom du oppgir at du ikke har mottatt avisen, slipper du unna med å betale noe. Så neste gang du er i kontakt med abonnementsavdelingen i Vesteraalens Avis, husk å gi de riktige svarene.

Forrige artikkelÅpen kirke i forbindelse med drukningsulykken på Melbu
Neste artikkelArbeideren i kveld: Sammenslåing av kommunene i Vesterålen