Melbu kirke vil ha åpent mellom kl. 19.00 til 21.00 med prest Stig Leiros til stede. Når et lite lokalsamfunn mister en innbygger på denne måten,  kan det være fint å komme sammen i sorgen.

Det skriver ordfører Kjell-Inge Freiberg på kommunens hjemmeside.

– Familien har nå gitt oss tillatelse til å frigi navnet til kvinnen som ble funnet omkommet på Melbu i går kl. 21.00. Det er Margareth Stokvik fra Melbu som druknet i går kveld. Hun ble 58 år og jobbet som sykepleier ved Atlas legesenter på Melbu.

Det er veldig tragisk det som har skjedd. Vi ønsker nå å ha kirken åpen slik at vi kan være sammen i sorgen. Melbu kirke vil ha åpent mellom kl. 19.00 til 21.00 med prest Stig Leiros til stede.

– Når et lite lokalsamfunn mister en innbygger på denne måten,  kan det være fint å komme sammen i sorgen. I Melbu kirke  vil det bli anledning til å tenne lys, skrive bønnelapper og være sammen med andre. Representanter fra kommunens kriseteam vil også være tilstede. Personer som ønsker det kan snakke med dem om bearbeiding av sorgen. Det kan også være godt å få møte andre fra lokalsamfunnet, for å snakke om sorgen og sette ord på den. Når en slik tragedie rammer vil det dukke opp mange tanker og spørsmål, og følelsesmessige reaksjoner. I slike situasjoner kan det være godt å få møtes. Velkommen til Melbu kirke, skriver ordføreren.

Forrige artikkelHurtigruten i Trollfjorden
Neste artikkelSlik blir du rundlurt via Vesteraalens Avis