I løpet av få dager klarte Sandnes-samfunnet på Langøya i Hadsel å samle inn mer enn 100.000 kroner. Det måtte på plass for å kunne sende inn søknaden om å opprette privatskole.

Fristen for å sende inn søknaden til Utdanningsdirektoratet var 1. februar, og det klarte initiativtakerne å få på plass i tide.

På Facebook-siden for å opprettholde ungdomsskole på Sandnes sier foreldrerepresentanten Veronica Vangen Evensen seg godt fornøyd med pengeinnsamlingen.

– Fullstendig blåst i bakken!! Kontoen kl 1030 viste kr 109 806,-!!! – og det i løpet av knapt fire dager!!! For et engasjement, for en støtte, for et samhold og for en giverglede!! Foreningen Sandnes Montessoriskole har fått støtte og bidrag fra nord til sør i Norges land, fra flere nabokommuner, fra hele Hadsel og ikke minst søndre Langøya. Privatpersoner, lag og foreninger – tuuuusen hjertelig takk til hver og en av dere!!

I går hadde FAU møte ved skolen. FAU skal fremdeles være foreldrenes talerør for Sandnes skole, og FAU har besluttet å støtte Foreningen Sandnes Montessoriskoles i deres videre arbeide. Søknad til utdanningsdirektoratet vil bli sendt innen fristen i morgen, 1.februar, skrev Evensen forleden.

Forrige artikkelBør regjeringen si ja til øl i kiosken?
Neste artikkelFreiberg kan bli Frps førstevalg til Stortinget fra Nordland