Rammeverkstedet på Melbu flytter fra den tidligere bussgarasjen i Sjøgata 5 til selveste Chr. Frederiksens gate, i de samme lokalene hvor NOR Butikk tidligere holdt til.

Det er enkeltpersonforetaket Guldbergs Rammeverksted ved innehaver Finn Bertil Guldberg som nå driver med siste finish i de nyrenoverte lokalene i Chr. Frederiksens gate 13, rett overfor Arena Sport i Melbu sentrum.

Rammemakeren flytter dermed fra relativt beskjeden tilværelse ute ved sjøen, og inn i Melbus kjerne – hvor svært mange vil passere de store vinduene. Her vil både bilderammer, bilder og kunst bli å se gjennom de store glassene.

Guldbergs Rammeverksted har drevet på Melbu siden 1999, alt i følge Enhetsregisteret i Brønnøysundregistrene. Finn Bertil Guldberg har er utdannet snekker og har i en rekke år tidligere jobbet i anleggsbransjen.

Det er usikkert når det sentrale tilbudet i Melbu sentrum står klart til å ta imot kunder, men de sentrale lokalene vil utvilsomt gi rammeverkstedet økt oppmerksomhet og bli et kjent trekk i det lokale gatebildet på Melbu.

Forrige artikkelDette er rapporten fra Sjømatindustriutvalget
Neste artikkelLevendelagring av torsk blir enklere på Melbu