Peder Aas fra Melbu har inngått en ettårs proffkontrakt med Tromsø IL.

– Klubben har veldig tro på Peter. Han har gode holdninger og er treningsvillig. Dette har ført til at vi gir han kontrakt i 2017 slik at han kan være en del av vårt utviklingsmiljø og vise frem hva han er god for. Det er gledelig at vi har to spillere fra 97-årgangen som nå har blitt en del av A-stallen, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen, skriver TIL på sine hjemmesider.

– Jeg er veldig glad, for det er noe jeg har jobbet for hele livet mitt. All den harde jobben har blitt belønnet nå, så jeg veldig fornøyd med å bli en del av stallen, sier Peter Aas til sin nye klubb.

– Det har helt klart vært motiverende at mange andre har gått den samme veien som meg. Det at TIL driver så godt når det kommer til spillerutvikling, ga meg ekstra motivasjon. Jeg har lyst å gi 100 prosent hele veien, for å bevise at jeg er god nok og at jeg fortjener en lengre avtale, sier han.

Forrige artikkelMelbuværinger i politisk disputt
Neste artikkelMelbu: Liten hund på vidvanke