De var i samme parti og fra samme sted. Nå har deres veier skilt lag.

Leder i valgkomiteen i Hadsel Arbeiderparti, Lars Kristian Holand, har allerede meldt seg ut av partiet. Hvordan situasjonen er for fungerende leder i Hadsel Arbeiderparti, Rayner Skare Lind, vil bli klarere når årsmøtet er over.

Det er ikke noe nytt med stor strid i Hadsel Arbeiderparti, som etter mange år med splittelse i ulike bygdelister klarte å samle seg til ett parti i god tid før siste kommunestyrevalg.

En tøff tid

I følge Bladet Vesterålen innrømmer fungerende leder Rayner Skare Lind at det har vært en tøff tid, men avisen klarer ikke å få fram hva striden har gått ut på. Det skorter på klare svar fra Skare Lind samt at Lars Kristian Holand ikke ønsker å kommentere saken overfor avisen.

Flere har forlatt partiet

Også tidligere leder i lokalpartiet, Wenche Skar, trakk seg og gikk ut av partiet i desember. Skare Lind er fungerende leder fram til årsmøtet 30. mars, men partiet ønsker ikke å avsløre hvem som er innstilt som ny leder i partiet.

– Det er mange som har sagt at de har respekt for at man står i dette. Det har vært en veldig turbulent periode i politikken, og det har berørt partiet også, blant annet ved at medlemmer har trukket seg, sier Rayner Skare Lind til avisen.

 

 

Forrige artikkelSlår sammen fylkesmenn, men ikke i Nord-Norge
Neste artikkelPeter Aas fra Melbu fikk ettårskontrakt med TIL