MIL troner fortsatt på toppen av sin divisjon etter at de formelig blåste FK Lofoten av banen hjemme onsdag.

Det ble en målfattig første omgang da MIL møtte FK Lofoten på Havfisk Stadion på Melbu onsdag kveld.

Selv om Melbo i følge referatene var best i første omgang, ga det ingen mål. Etter pausen ble det liv i gjengen med Melbo-spillere.

I følge vol.no beholdt begge lagene det samme mannskapet etter pausen. Etter drøyt 50 minutter scoret Rube Tollefsen det første målet for Melbo. Kristian Dahl byttes etter hvert ut. Inn kommer Bendik Rasmussen.

Etter 70 minutter blir det 2-0 til Melbo ved Erlend Robertsen. Ruben Tollefsen setter inn det tredje målet mot FK Lofoten. Når kampen har passert 90 minutter scorer Torjus Nikolaisen det fjerde målet for Melbo.

FK Lofoten må reise hjem uten poeng og mål.