Radio Øksnes står i fare for å gå konkurs etter at Lotteritilsynet tok fra dem godkjenning som lotteriverdig organisasjon.

Det skriver Ståle Mikal Skaaden i Radio Øksnes i en henvendelse til Lotteritilsynet den 16. mai 2017. Der skriver Radio Øksnes at «Vi venter i spenning på om vi unngår konkurs her, og håper på snarlig tilbakemelding på om vi kan starte radiobingoen igjen.»

Saksbehandleren i Lotteritilsynet, Simen Romslo, sier en i en e-post til Radio Øksnes at det kreves kontinuerlig aktivitet for å få godkjenning som lotteriverdig organisasjon.

– Slik jeg forstod  var aktiviteten i radioen stort sett brakk den siste perioden, med unntak av adventskalender og overføring av kommunestyremøter. Det er tvilsomt hvor vidt dette innfrir kravet til igangsatt og kontinuerlig aktivitet, skriver Lotteritilsynet.

Flere saker: Startet radiobingo etter langt opphold

– Vi tillater oss å minne Radio Øksnes på de rutiner som dere utarbeidet i forbindelse med forrige søknad om godkjenning som lotteriverdig organisasjon, disse følger vedlagt. Radio Øksnes BA har mistet godkjenning som lotteriverdig organisasjon på grunn av manglende innlevering av regnskapsskjema både i 2009, 2011, 2013 og 2016. Dersom dere får godkjenning som lotteriverdig organisasjon, men i fremtiden igjen unnlater å levere regnskapsskjema innen fristen, vil Lotteritilsynet vurdere en lengre karantenetid enn det som har vært tilfelle tidligere, skriver Lotteritilsynet i sin henvendelse til Radio Øksnes.

 

Forrige artikkelBygger nytt personalbygg til knutepunkt for Lofotringen
Neste artikkelStartet radiobingo etter langt opphold