Selv med julesang og lokale julenisser på plass, var det værmessig lite som bidro til julestemninga på Melbu torg torsdag ettermiddag.

Det vedvarende regnet satte en foreløpig stopper for jakta på julestemninga på Melbu, men vi aner at det kan bedre seg neste uke. Da er det meldt minusgrader.

Tidenes største julegran

Tidenes største julegran på Melbu, ja, men den må tennes senere. Underholdning for de minste var en selvfølge, og noen gavmilde lokale julenisser fant også veien til torget.

Mange holdt seg hjemme

Det var relativt tynt med Melbuværinger på torget denne ettermiddagen, men alle håper at den tapte juleopplevelsen skal bli sterkere når julemarkedet starter i morgen ettermiddag.

Ellers var det et trivelig og underholdende arrangement, spesiel for barnefamiliene – som vanlig godt representert.

2015-11-26-julegata-tribunen
Tribunen på Melbu har de siste årene vært et slags ikon på julestemning, med den flotte lyssettingen lokale folk pynter opp med. At plenen nedenfor fortsatt er grønn, har lite med jula å gjøre.
julesteminga melbu
Nissene kan også synge, og det ble det også tid til under åpningen av julegata på Melbu.
2015-11-26-julegata-julebod2
Skal det være en vaffel? Det gikk ikke unna som varmt hvetebrød denne ettermiddagen, men det kommer mange muligheter i ukene framover mot jul.
2015-11-26-julegata-julebod1
De to bodene på Melbu torg skaper egentlig litt julestemning året rundt, men spesielt vinterstid – inntil snøen kommer – tar de selv veldig flott ut.
Forrige artikkelVenter full storm og høye bølger i natt
Neste artikkel61 nye asylsøkere til Melbu hotell