Endelig er alt klappet og klart for Sommer-Melbu 2014, noe som ble stadfestet på torsdagens pressekonferanse på Melbukontoret. Det er grunn til å juble!

(saken fortsetter under bildet)

sommer-m-jubelbilde-660-990

Foto: Thor-Ivar Guldberg ©

Nok en gang har de klart det, å utarbeide et spennende program som vil appellere til noen og enhver – også denne sommeren. Og det er noe eget med å møte denne gjengen. Hva det er, kan være vanskelig å forklare, men jeg har en mistanke om at det er positiviteten som slår en.

Og slik var det også forrige gang jeg var på pressekonferanse for Sommer-Melbu, en gang på 80-tallet – sannsynligvis for en av lokalavisene jeg jobbet for den gang. Og jeg ser det nå igjen, det er positive folk som arbeider sammen om et felles mål: Sommer-Melbu akkurat denne sommeren!

De ulike arrangementene kan du søke opp og lese mer om både i søkefeltet over, samt i «kalenderen» her på 8445melbu.no. Og så kan vi lese om de flotte arrangementene i festivalavisen som også kom ut i dag, samt hjemmesiden for arrangementet. Absolutt anbefalt lesing!

Bildet viser jublende folk som gleder seg til Sommer-Melbu også i år. Det er folk som sitter i styret til Nordland Akademi for Kunst og Vitenskap, folk som sitter i festivalkomiteen og folk i sekretariatet. Dem vi ikke ser er folk i de mange lag og foreninger som også arbeider for et vellykket arrangement. Uten dem ville det blitt skralt, noe vi noterer at festivalfolkene på Melbukontoret ikke kan få nevnt mange ganger nok. Så når Sommer-Melbu starter fredag 4. juli, er det takket være mange personer som hver for seg har deltatt på sin måte, både på Melbu, i Hadsel kommune for øvrig og andre steder i regionen og landet.

Her på 8445melbu.no lover vi en ting: Vi skal fortelle deg hva du kan oppleve på Melbu i sommer!

Forrige artikkelSommer-Melbu: Selger billetter på nettet
Neste artikkelHavørnsafari søndag klokka 11:00