Bobilcampen som drives av Melbu båtforening har nylig nærmest doblet kapasiteten for antall bobilplasser tilkoblet strøm.

Det er leder i Melbu båtforening, Arne Andersen, som overfor 8445melbu.no kan fortelle at det har kommet flere strømplasser på foreningens bobilcamping i tilknytning til småbåthavna på Melbu.

– De nye plassene vi har etablert er nede på det vi kaller klubbhusholmen. Vi har nå utvidet antall plasser for bobiler tilkoblet strøm fra 20 til 34. Det er også lagt inn vann på klubbhusholmen, sier Arne Andersen til 8445melbu.no.

(saken forsetter under bildene)

[metaslider id=6050]

For 100 kroner per natt får turistene strøm, vann og søppeltømming. I tillegg er det fine fiskemuligheter ute ved lykta og sol til nærmere 23 om kvelden nå om sommeren når været legger til rette for det.

– Vår campingvert hjelper også besøkende med opplysninger om hva de kan gjøre og oppleve på Melbu, og har også kart for utdeling om noen ønsker å ta en fjelltur i marka. Vi har satt ut bord og griller til allmenn bruk, og ønsker også at Melbus befolkning skal bruke området. Ta gjerne med dere ettermiddagskaffen og nyt den nede på moloen hos oss, oppfordrer Arne Andersen.

Bobilcampen på moloen får i mange sammenhenger skryt for tilbudet og den flotte plasseringen. Her kan folk bo rett ved sjøen og sikre seg god utsikt direkte fra bobilen.

Forrige artikkelMelbu ble utradert fra vesterålskartet
Neste artikkelTrommedamene får 25.000 til røde kjoler