Lederen for dugnadsgjengen som pusser opp folkebadet på Melbu, Ola Øraker, opplyser til vol.no at svømmebassenget kan stå ferdig og klar til åpning under Sommer-Melbu 2014.

Arbeidet med rehabiliteringen av Melbu folkebad startet for mer enn to og et halvt år siden. Siden da er det lagt ned dugnadsarbeid for om lag tre millioner kroner, noe som tilsvarer om lag elleve årsverk. Ut fra de opprinnelige planene er det tre ganger mer dugnadsarbeid enn det man først trodde var nødvendig for å sette bassenget i stand.

Etter en rekke utsettelser av åpningen, ser Ola Øraker nå at en dato for åpning av bassenget endelig kan skje. Han opplyser at åpningen senest blir til skolestart høsten 2014, men har et visst håp om å kunne åpne folkebadet under Sommer-Melbu 2014.

– Dugnaden pågår, men det er flisleggerne som drar ut i tid. De holder på med siste finpuss, og etter planen skulle de egentlig vært ferdige til jul. Etter at flisleggerne er ferdige kommer det en teknisk prøveperiode hvor alt det tekniske utstyret skal prøves og vi skal sjekke at bassenget er tett, sier Ola Øraker til vol.no.

Illustrasjonsfoto: Widipedia

Forrige artikkelKjørte bil i narkorus på Melbu
Neste artikkel– Hold kjeft-prosjektet virker lite seriøst