Hadsel frivilligsentral inviterer til åpen kafé i den gamle bakerigården på Melbu.

Arrangementet inviterer eldre, pensjonister og andre som sitter mye hjemme til åpen kafé tirsdag 17. februar fra klokka 11.00 til 13.00. Arrangementet er ellers åpent for alle som har lyst til å komme, og det loves god underholdning, kan Elisabeth Fauske i Hadsel frivilligsentral på Melbu fortelle.

– Den kjente Melbu-kokken Erling Kristian Bjørstad disker opp med fersk fiskesuppe til alle som kunne tenke seg det denne formiddagen, sier Elisabeth Fauske i Hadsel frivilligsentral.

Ellers serverer det kaffe og vafler, og det hele skjer i andre etasje den gamle bakerigården på Melbu, samme sted hvor Iris kafé var tidligere. Og hvor det to ganger i uka er ungdomsklubb. Dette er i etasjen over lokalene til Nordland Akademi og Sommer-Melbu.

Hadsel frivilligsentral har holdt det gående siden 1991. Sentralen er organisert som et andelslag, der lag og foreninger og enkeltpesoner er andelshavere. De har flere ledige oppdrag, blant annet flere venner til Jekta Brødrene og Arbeideren. De benytter seg av krefter lokale som vil bruke sin fritid til å hjelpe andre, blant annet pensjonister som synes dagene kan bli lange. Eller unge som vil øke sin livserfaring gjennom kontakt med andre mennesker.

 

Forrige artikkelPolitiet gjennomførte stor kontroll på Melbu
Neste artikkelBranntomta på Melbu graves ut og tømmes