To biler er involvert i en alvorlig front mot front kollisjon ved Tjeldbergvika i Vågan kommune, på E10 mellom Svolvær og Kabelvåg i Lofoten.

Midtre Hålogaland politikammer meldte ved 12:30-tiden at skadeomfanget var ukjent og at nødetatene var på stedet. Klokka 15:53 meldte politiet at ett kjørefelt var åpnet for trafikk forbi ulykkesstedet.

Fastklemt

En person satt fastklemt og E10 er sperret i begge retninger på ulykkesstedet. En av de involverte personene er kjørt til sykehus.

Ved 13:15-tiden kom et ambulansehelikopter til ulykkesstedet, og det ble samtidig arbeidet for å få løs en fastklemt person. Noe senere meldte politiet at den fastklemte personen var frigjort.

Bilberging var også raskt på stedet, hvor tre personer var involvert i kollisjonen, skriver Lofotposten, som også skriver at den skade personen som satt fast måtte klippes løs før han ble fløyet til UNN i Tromsø.

I følge Lofotposten skal den som ble klippet løs ha alvorlige skader. Kommuneoverlege Jan Håkon Juul i Vågan opplyser videre til Lofotposten at en moderat skadet person er kjørt til sykehuset på Gravdal.

Forrige artikkelUtrykning til trafikkuhell på Hadsel
Neste artikkelPromillekontroll på Stand i Sortland