Et fantastisk antall lesere har på under et døgn fått med seg den lokale nyhetssaken om Rose og Ylajali på Melbu. Ved 13-tiden fredag hadde 14.080 personer lest saken på Facebook.

Det er ikke hver dag man får stor lyst til å skrive en egen sak om leserskaren, men denne gangen er det noe eksepsjonelt, spesielt og fantastisk som har skjedd på nettet. Ved 17:30-tiden torsdag ettermiddag la nettstedet www.8445melbu.no ut en artikkel med bilde der Rose Hemmingsen kunne fortelle at hun etter fem år skulle gjenåpne kafeen på Melbu. Responsen og støtteerklæringene lot ikke vente på seg.

Lesertallene på Facebook og for nettstedet www.8445melbu.no formelig eksploderte kort tid etter at saken ble publisert på nettet. Og lesertallene skulle ingen ende ta. Ved 21-tiden torsdag kveld kunne vi fortelle at mer enn 6.000, 7.000 og 8.000 lesere hadde fått med seg nyheten. Ved midnatt hadde dette økt til mer enn 12.000.

Og ut på fredag var det fortsatt stor interesse for Rose og Ylajali. Ved 13-tiden fredag hadde altså så mange som 14.080 – fjortentusenogåtti – personer fått med seg denne gladsaken fra lokalsamfunnet Melbu.

Forrige artikkel10 mill. til rydding av skytterbanen på Melbu
Neste artikkelNytt fra Melbu på din smarttelefon