I Bø i Vesterålen har politiet siktet tre personer for å ha truet en innbygger i sitt eget hjem. Etterforskningen av hendelsen som fant sted sist helg, pågår fortsatt.

Politiet i Vesterålen arbeider med en sak der tre personer er siktet for å ha truet en person i vedkommendes bopel i Bø. Hendelsen, som fant sted forrige helg, har utløst en omfattende etterforskning. Politiet har gjennomført både taktiske og tekniske undersøkelser i saken.

– Det er så langt gjennomført en omfattende taktisk og teknisk etterforsking men det gjenstår fortsatt etterforskningsskritt, sier politiadvokat Kay Rønning Nyvold i en pressemelding.

Begrenset informasjon

På grunn av etterforskningens natur og for å beskytte de involverte partene, er detaljer rundt hendelsen og de involverte foreløpig ikke offentliggjort. Politiet er derfor tilbakeholdne med å gi ut ytterligere informasjon på dette stadiet.

– Av hensyn til den videre etterforskning kan det ikke gis nærmere informasjon om hendelsen eller involverte parter, oplyser Kenneth Lauritsen, senior kommunikasjonsrådgiver ved Nordland politidistrikt.

Videre skritt

Det er ventet at politiet vil fortsette etterforskningen med ytterligere avhør og eventuelle ransakelser for å klarlegge omstendighetene rundt truslene. Samfunnet i Bø og omegn følger spent med på utviklingen i saken som har skapt uro i det ellers fredelige lokalsamfunnet.

Forrige artikkelPolitiet løslater tre siktede i Hole-saken
Neste artikkelPolitiets arbeid med straffesaker – krevende håndtering