Det nye reisebyrået som nå etableres av lokale krefter på Melbu, TravelMore AS, åpner dørene allerede lørdag neste uke.

Det har gått fire måneder siden Berg-Hansen, etter mange års drift, la ned sitt reisebyrå på Melbu. Nå blir det ny aktivitet i de samme lokalene på kaia, men med lokale eiere.

Det er Linn Magnussen og Asbjørn Klaussen som har gått sammen om å stifte selskapet TravelMore As, som blir et fullservice reisebyrå på Melbu.

– Vi har  signert avtale med en stor landsdekkende norsk reisebyråkjede, og fra Melbu vil vi jobbe opp mot kunder i hele midtre Hålogaland, sier Linn Magnussen til 8445melbu.no.

– Selskapet skal tilby alt innen ferie og fritid, gruppeopplevelser og forretningsreiser. I tillegg satses det stort også på egne charterfly fra Evenes ut i verden. På sikt vil vi også jobbe for å selge pakker på disse flyene med turister inn til regionen.

– Vi åpner neste lørdag, 17. oktober og da med drøssevis av spesialtilbud innen reiseliv samt kaffer og kaker.

TravelMore AS ble stiftet den 4. september 2015 og registrert i Brønnøysundregisteret den 18. september 2015. Selskapet har adresse Chr. Frederiksens gate 1 på Melbu. De skal drive med «reisebyrådrift og turoperasjon og annet som naturlig faller sammen med dette», står det på oppføringen for selskapet i Brønnøysundregisteret. Styrets leder er Asbjørn Klausen mens Linn Magnussen er styremedlem.

Travelmore AS har naturligvis sikret seg internettdomenet tavelmore.no. Det blir spennende å se deres nye hjemmeside når den er på plass.

Forrige artikkel– Byggesaksbehandlerne mangler kompetansen
Neste artikkelBrannsjef: Befal står mot kokk