Vågan, Nordland – En motorsykkel og en bil var involvert i en trafikkulykke på E10 ved Austnesfjordveien/Vatterfjordpollen i dag klokken 15:26.

Ifølge Nordland politidistrikt kjørte motorsykkelen av veien etter å ha blitt truffet av en bil som også forsøkte å kjøre forbi.

Hendelsesforløp

Ulykken skjedde da motorsykkelen la seg ut for å kjøre forbi, samtidig som en bil gjorde det samme. Dette resulterte i en kollisjon hvor motorsykkelen ble truffet av bilen. Motorsyklisten, som var iført verneutstyr, ble sjekket av helsepersonell på stedet og ble funnet uskadd. Det er ingen mistanke om ruskjøring.

Trafikkforhold

Trafikken på E10 gikk relativt normalt etter ulykken, men det ble jobbet på stedet for å sikre at trafikken kunne passere trygt. Politiet meldte klokken 15:36 at de jobbet med å dirigere trafikken forbi ulykkesstedet på en trygg måte.

Politiets uttalelse

Politiet i Nordland opplyser at motorsyklisten var våken og bevisst etter ulykken. «Vi jobber nå med å sikre stedet og sørge for at trafikken kan passere på en trygg måte,» uttalte en representant fra politiet.

Ulykken skjedde på en strekning av E10 som er kjent for å være smal og svingete, noe som kan ha bidratt til kollisjonen. E10, også kjent som Kong Olav Vs vei, er en viktig transportåre i regionen og har flere utfordrende partier for trafikanter.

Politiet opplyser ved 18-tiden at det er opprettet sak i forbindelse med sammenstøtet.Denne nyheten er basert på informasjon fra Nordland politidistrikt.

Forrige artikkelFunn av våpenlignende gjenstand ved skole i Vesterålen
Neste artikkelTrafikkulykke på E10 i Lofoten