Natt til torsdag intensiverte politiet jakten på en identifisert bil knyttet til en påkjørsel i Hadsel der bilføreren stakk av fra en trafikkulykke. En time over midnatt kunne politiet melde at de hadde lokalisert den aktuelle bilen.

– I forbindelse med påkjørselen på Stokmarknes onsdag ettermiddag ønsker politiet tips om en grønn Volkswagen Sharan med kjennetegn JD17033. Dersom folk observerer bilen bes de ringe politiet på 02800, melder politiet ved 00:45-tiden natt til tirsdag.

Ved 19:30-tiden onsdag kveld meldte politiet at de hadde vært i kontakt med den 15 år unge mannen som ble påkjørt på Børøybrua på Stokmarknes i Hadsel.

– Han er forslått og har muligens blitt påført leddbåndsskade, men ingen brudd, meldte politiet.

Det var ved 16-tiden onsdag ettermiddag at Nordland politidistrikt sendte ut en etterlysning av det som først ble omtalt som en «svart varebil» med skade på fontruta.

Etterlysningen kommer etter at en person ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Børøybrua på Stokmarknes hvor en ung gutt ble påkjørt. Den aktuelle bilen kjørte fra ulykkesstedet uten å stoppe.

– Vi etterlyser en bil som har skade i frontruta. Bilen er enten av merket Peugeot eller Renault. Vi ønsker å komme i kontakt med vitner, opplyser politiet.

Ved 17:30-tiden onsdag ettermiddag melder politiet at et vitne mener at det ikke var en varebil, men en familiebil eller kombibil som kan ligne på VW Touran eller lignende, som natt til torsdag altså viste seg å være en VW Sharan etter vitnebeskrivelser. Sammenstøtet medførte at det ble ei rose i frontruta på passasjersiden av bilen. Den fornærmede var onsdag ettermiddag til røntgen ved Stokmarknes sykehus.

Forrige artikkelStartskudd for årets store dugnad mot plastavfall
Neste artikkelKongen og dronningen kommer til sommeren