En person fra Vesterålen er nå under rettsforfølgelse i Midtre Nordland Tingrett, tiltalt for ulike overtredelser som påførte andre tap eller fare for tap.

Det er snakk om salg av flere mobiltelefoner og en høytaler. Mannen er blant annet tiltalt i forbindelse med en hendelse som fant sted i Sortland, eller et annet sted i februar 2023, og at han skal ha forledet en person til å overføre 4.500 kroner til en annen person. I et annet tilfelle dreier det seg om påståtte handlinger som førte til et tap eller fare for tap på 4.000 kroner for en annen person.

Han er også tiltalt for å ha forledet en person til å overføre 4.070 kroner ved bruk av en mobiltelefon. Et annet tiltalepunktet involverer påståtte handlinger som førte til tap eller fare for tap på 4.500 kroner for en annen person ved å sende en mobiltelefon. Videre førte hans handlinger ifølge tiltalen til et tap eller fare for tap på 2.500 kroner for en annen person.

Vedkommende vil nå bli stilt for retten og må svare for anklagene mot seg. Dette minner oss om viktigheten av å handle i samsvar med loven og opprettholde rettferdighet i samfunnet. Saken starter i tingretten den 21. september.

Forrige artikkelTiltalt: «Jeg skal banke dere alle»
Neste artikkelTiltalt for vold i taxikø