Responsen på lanseringen av 8445melbu.no har vært langt større enn forventet. Nå takker nettstedet med å tilby gratis annonsering av arrangementer og møter på Melbu og omegn i en egen kalender.

Det nye tilbudet er allerede online, og det finner du på menylinja som vist med pil i illustrasjonen. Lag og foreninger oppfordres til å sende inn informasjon om arrangementer og møter via vår kontaktside, som finnes øverst til venstre.

Lag og foreninger som ønsker det, kan også få tildelt egen gratis brukerkonto hvor de selv kan legge inn møter og arrangementer i kalenderen.

I tillegg til den informasjon vi mottar, vil stedet hvor møtet eller arrangementet holdes bli vist i to ulike kart levert av Google Maps: Et oversiktskart for stedet og et detaljert kart som viser detaljert adresse på kartet.

Følgende informasjon sendes inn: tittel, omtale, dato fra/til, klokkeslett fra/til, sted/lokale/gateadresse og eventuelt nettsted.

Tilbudet om gratis annonsering av arrangementer og møter gjelder ikke kommersielle foretak. Kommersielle aktører kan inngå egen gunstig avtale.

Forrige artikkelNorway Seafoods 2014: Bedre marked og økt aktivitet første kvartal  
Neste artikkelSe hva Kjell-Inge Røkke gjør med Havfisk