Tilropene mot linjedommeren var så grov sjikane fra Melbo-supportere at fotballdommeren nå sender inn rapport til Hålogaland fotballkrets.

Det var under andre omgang i fotballkampen i fjerdedivisjon menn mot Harstad 2, der Melbo vant 2-0 og havnet i toppen av tabellen, at Melbo-supportere grovt sjikanerte en av linjedommeren under kampen.

Dommer Espen Ludviksen fra FK Landsås sier til Bladet Vesterålen at linjedommeren som ble utsatt for sjikanen selv ikke ønsker å kommentere saken.

– Vi tåler ganske mye fra publikum, men det som kom fram denne gangen var så grovt og langt over grensen slik vi tolker det. Derfor blir det sendt inn rapport, og så får fotballkretsen vurdere hva som skal gjøres videre med den, sier Espen Ludvigsen til Bladet Vesterålen.

Dommeren understreker at det var et fåtall av Melbo-supporterne som sto for den grove sjikanen.

– Både vi og spillerne liker at det er temperatur i kampene, og det aller fleste av tilskuerne på Melbo oppførte seg eksemplariske og skapte god stemning, sier dommeren, som reagerer på at noen gikk over grensen. Han mener det var ubehagelig, og det ble sagt ting som ikke egner seg på trykk, melder Bladet Vesterålen.

Forrige artikkelSmiler fra øre til øre i Melbu barnehage
Neste artikkelLoppemarked på Arbeideren til helga